Virtuaalipalvelimet & Hosting1 kpl

1 Gt

10 Gt

Hinta: 0 € / kk Tilaa

Webhotellipalvelumme sisältävät kotisivutilan palvelimiltamme, sähköpostipalvelut ja verkkotunnuksen nimipalveluiden ylläpidon. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja valitsemme sen mukaan asiakkaalle sopivan palvelupaketin. Palvelumme sisältää cPanel- hallintapaneelin, josta asiakas pääsee itse tekemään haluamiaan muutoksia. Palveluun voidaan yhdistää Googlen ja Microsoftin yrityspalveluja.

Vaativaan käyttöön tarjoamme asiakkaillemme virtuaalipalvelimia. Virtuaalipalvelinten suorituskyvyn takaavat moniytimiset Intel Xeon-moniprosessoripalvelimet. Virtuaalipalvelimet on liitetty nopeisiin tietoliikenneyhteyksiin ja ne sijaitsevat fyysisesti runkoverkon solmupisteissä. Virtuaalipalvelimen voit valita joko Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmällä. Olemme Microsoftin SPLA-kumppaneita.

Tarjoamme palveluna sekä työasematason että palvelinympäristön varmuuskopiointia. Varmuuskopioitavat tiedostot siirretään salattua yhteyttä pitkin Seltimilin palvelinsaliin. Ne varastoidaan palvelimella pakattuna ja salakirjoitettuna. Asiakkaalla on milloin tahansa mahdollisuus palauttaa haluamiaan tiedostoja takaisin omalle koneelle. Normaalin kopioinnin lisäksi varmistusohjelma tukee vain muuttuneen tiedon kopiointia, Microsoft Exchangea, SQL Serveriä ja MySQL-tietokantaa, Windows SystemStatea, NTFS- ja Ext3- ja Mac OS:n tiedostojärjestelmien oikeuksia. Client-sovellus toimii Windows-, Linux- ja MAC- käyttöjärjestelmissä.


Yhteystiedot

Puh. 010 3151 250
E-mail: info@seltimil.fi

Tekninen tuki

Puh. 010 3151 250
E-mail: helpdesk@seltimil.fi

Postiosoite

Seltimil Oy
PL 281
40101 JYVÄSKYLÄ

Käyntiosoite

Konttisentie 8
40800 Vaajakoski

© Seltimil Oy 2014